Coaching af Børn og unge

Stresshjælp til Børn og unge i Aarhus

Book en samtale

Er du bekymret for dit barn? Jeg tilbyder coaching af børn og unge med mistrivsel eller stress problematikker.

Er du bekymret for dit barn?

Hvis du er forældre til et barn, som har det svært, er du ikke alene. Rigtig mange forældre er bekymrede for deres børns trivsel og velvære – og med god grund.

Flere og flere børn og unge oplever stress, mistrivsel, dårligt selvværd og samtidig stiller de utrolig høje krav til sig selv.

Barnet kan opleve, at det kan være svært at tackle hverdagens gøremål og aktiviteter. Der kan være øget pres fra skole og uddannelse og usikkerhed i barnets eller den unges relationer. Også tanker omkring ikke at være god nok og ikke at kan følge med i skolen kan vokse sig enormt store.

Ofte kan det alene være bekymringer og tanker der udløser og skaber en reaktion på mistrivsel eller stress.

Det skal tages alvorligt, da det påvirker både krop og sind og kan få alvorlige konsekvenser, hvis ikke det tages alvorligt.

Som forældre kan det være utrolig svært at nå ind til dit barn og hjælpe det. Her kan coachingen være en rigtig god løsning.

Gennem mine mange års erfaring som lærer, vejleder og stress coach har jeg opbygget stor erfaring med coaching af børn og unge

Som certificeret coach og stress vejleder tilbyder jeg dig et forløb, hvor jeg målrettet og effektivt hjælper dit barn ud af mistrivsel og stress.

Symptomer hos børn og unge kan blandt andet vise sig ved:

 • Hovedpine
 • Ondt i maven
 • Koncentrationsbesvær
 • Tankemylder
 • Dårlig søvn
 • Svært ved at huske
 • Svimmelhed

Jeg kan igennem en nærværende samtale med dit barn, finde ind til roden af, hvad der er årsagen til at dit barn ikke trives. Jeg giver effektive redskaber, som netop er tilpasset dit barns alder og nuværende ståsted.

Jeg hjælper, støtter og vejleder dit barn i at se situation med nye perspektiver. Ændre negative tanker og overbevisninger og erstatte med nye og støttende.

Sammen med dit barn laver jeg nye narrativer, som skal støtte barnet fremadrettet.

I coaching af børn og unge mennesker bruger jeg den anerkendende tilgang. Jeg tager udgangspunkt i hvor barnet er nu, og hvor det gerne vil være. Jeg hjælper med at finde glæden, motivation og følelsen af værdi. Sammen med dit barn finder vi vejen til et sted, hvor det er rart at være.

Jeg har gennem de sidste 16 år både som lærer, vejleder og coach hjulpet og haft samtaler med børn og unge, som af den ene eller anden grund mistrives.

Jeg er optaget af at flytte barnet til et bedre sted- et sted hvor barnet står stærkere, er mere robust og har gode redskaber med i bagagen så barnet står stærkere nu, men også fremadrettet i livet.

Et forløb hos mig bygger på en kombination af samtale og hjemmeøvelser.

Coaching af børn og unge mennesker foregår udelukkende med fysisk fremmøde i Ry.

Om mig

Mit navn er Marie og jeg coacher børn og unge der har brug for redskaber til at mestre livet. Jeg er uddannet lærer, vejleder og coach. Derudover har jeg diverse kurser indenfor trivsel, stress, mindfulness mm. Mit fokus i arbejdet med børn og unge er trivsel, følelsen af værdi, mestring af livet, glæde, motivation og effektive og brugbare redskaber.

Hvad kan jeg hjælpe med

 • Stress og stresssymptomer.
 • Bedre trivsel
 • Lavt selvværd
 • Sociale vanskeligheder/Få hjælp til det sociale liv
 • Præstation – og eksamensangst
 • Mestring af livet
 • Ændre negative tanker og overbevisninger
 • Se din situation med nye perspektiver

Et forløb hos mig

Et typisk forløb strækker sig over 4-8 sessioner, men det er selvfølgelig muligt med både et kortere eller længere forløb alt efter behov. I starten mødes vi hver eller hver anden uge, men over et længere forløb vil der kunne gå 1-2 måneder mellem sessionerne. Dette for at vedligeholde eller genbesøge aftaler, redskaber mm. Du er sammen med dine forældre med til at styre intervallet mellem sessionerne og kan altid sætte sessionerne på pause eller afslutte forløbet.

Min datter har fået stort udbytte af at gå hos Marie. Fra mistrivsel og begyndende stress til en glad, positiv pige med lyst til livet og med en masse gode redskaber i rygsækken.

-Anne Mette

Book en samtale

Kontakt

Kontakt mig og hør nærmere

+45 2279 9096

mail@marieborg.dk

Om

I 2016 blev jeg alvorlig ramt af stress og i samme ombæring fik min datter konstateret en kronisk sygdom.

Det var en hård periode i mit liv, men samtidig en periode, som har været med til at forme mig til den jeg er i dag, og har givet mig en masse brugbare erfaringer med i bagagen i mit virke som coach.

Navigation