Hvad er coaching?

Coaching kan hjælpe og støtte dig på flere planer, og coaching kan blandt andet bidrage til større selvindsigt og klarhed.

Ligeledes hjælper coaching med at skabe fokus og forøge din livskvalitet.

Coaching handler om at flytte sig fra et sted du ikke har lyst til at være, til et sted hvor du er tilpas og tilfreds.

I coaching arbejder vi mod et mål – altså et ønske om at ændre noget i dit liv til det bedre. Coaching hviler ikke i fortiden. Vi skaber referencer i fortiden, men fokuserer på nuet og tiden der kommer.

I sessionerne hjælper jeg og støtter dig til at finde ind til dine styrker og ressourcer, finde ind til dine drømme og dine mål, se nye vinkler på dine udfordringer og bruge dem aktivt i dit liv.

Så er du klar til handling?

Du bliver hvad du tænker

I mit arbejde som coach og stress coach er jeg optaget af menneskets mindset. Når vi vil lave ændringer i vores liv, skal vi først og fremmest have styr på vores mindset – for det hele starter her.

Det du tænker – bliver det du føler – og det du handler på.

Det er altså ikke ligegyldigt, hvilke tanker du har og hvilken indre dialog du fører, hvis du vil ændre din livssituation eller dit mindset.

Dine overbevisninger bliver dine tanker,
dine tanker bliver dine ord, dine ord bliver
dine handlinger, dine handlinger
bliver dine vaner, dine vaner bliver dine værdier og dine værdier bliver din skæbne.

-Mahatma Gandhi

Mit forløb hos Marie har givet mig meget mere end jeg turde håbe på. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress, men havde ikke forestillet mig, at jeg nu er et sted hvor jeg kan sige at jeg er stress fri. Jeg har mere livglæde og en større indsigt i hvordan jeg tackler og håndterer de bump jeg møder på min vej.

– Stine Brink Mortensen

Kontakt

Kontakt mig og hør nærmere

+45 2279 9096

mail@marieborg.dk

Om

I 2016 blev jeg alvorlig ramt af stress og i samme ombæring fik min datter konstateret en kronisk sygdom.

Det var en hård periode i mit liv, men samtidig en periode, som har været med til at forme mig til den jeg er i dag, og har givet mig en masse brugbare erfaringer med i bagagen i mit virke som coach.

Navigation